Bezglutenowe gnocchi ze szpinakiem 500 g Ocelio
Opis
Bezglutenowe ziemniaczane gnocchi ze szpinakiem Ocelio są delikatnym i błyskawicznym w przygotowaniu uzupełnieniem wszelkiego rodzaju włoskich sosów, np. napoli, bolognese lub pesto. Połączenie rehydratyzowanych ziemniaków, mąki ryżowej i skrobi ziemniaczanej gwarantuje bezglutenowość, a dodatek suszonego szpinaku sprawia, że kluseczki nabierają wyjątkowego smaku i charakterystycznego koloru. Gnocchi Ocelio wystarczy wrzucić do gorącej, osolonej wody i wyjąć pod dwóch minutach od wypłynięcia.
- błyskawiczne przygotowanie
- bezglutenowe
- ze szpinakiem
Składniki: Ziemniaki rehydratyzowane 65% (woda, płatki ziemniaczane), mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, szpinak suszony 3%, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu.