Ocelio Tortilla Wieloziarnista 180g (3x60g)
Opis
Tortilla wielozbożowa
Wielozbożowa tortilla Ocelio to pyszny składnik wielu dań, które przygotujesz w swoim ulubionym stylu. Dodaj dodatki, takie jak warzywa, mięso, ser i ulubione sosy i ciesz się pysznymi wrapami w kilka chwil. Tortilla wielozbożowa Ocelio jest bezglutenowa, dlatego bez obaw mogą spożywać ją osoby zmagające się z celiakią, uczulone na gluten lub takie, które świadomie wyeliminowały ten składnik ze swojej diety.
- bezglutenowa
- wielozbożowa
- szybkie przygotowanie
Ocelio tortilla wielozbożowa. Składniki: woda, skrobia kukurydziana, substancja utrzymująca wilgoć:
glicerol; błonnik roślinny (guar, ziemniaczany, grochowy, z babki płesznik, bambusowy, lniany, ryżowy), emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna słonecznikowa; mąka ryzowa 4,8%, skrobia ziemniaczana, substancje zagęszczające: karboksymetyloceluloza, guma ksantanowa, guma guar, hydroksypropylometyloceluloza; olej słonecznikowy, mąka teff 2%, mąka kukurydziana biała 1,7%, mąka gryczana 1,2%, proszek do pieczenia (skrobia kukurydziana, wodorowęglan sodu, difosforan disodu), skrobia z tapioki, mąka lniana, skrobia ryzowa, płatki też 0,8%, zagęszczony sok winogronowy, sól, mąka grochowa, mąka jaglana 0,3%, nasiona chia, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja konserwująca: sorbinian potasu; aromat.
Ocelio multigrain tortilla. Ingredients: water, corn starch, humectant: glycerol; vegetable fibres (guar, potato, pea, psyllium, bamboo, flax, rice), emulsifiers: mono and diglycerides of fatty acids, sunflower lecithin; rice flour 4,8%,potato starch, thickeners: carboxymethylcellulose, xanthan gum, guar gum, hydroxypropylmethylcellulose; sunflower oil, teff flour 2%, white corn flour 1,7%, buckwheat flour 1,2%, baking powder (corn starch, sodium hydrogen carbonate, disodium diphosphate), tapioca starch, flaxseed flour, rice starch, teff flakes 0,8%, concentrated grape juice, salt, pea flour, millet flour 0,3%, chia seeds, acidifier: citric acid; preservative: potassium sorbate; flavouring.