Ocelio Gnocchi z nadzieniem truflowym 400g (zestaw 3szt)
Produkty w zestawie
Aby dodać zestaw do koszyka, wybierz wymagane warianty dla każdego z produktów.
Opis
Gnocchi z nadzieniem truflowym
Błyskawiczne w przygotowaniu gnocchi Ocelio w wersji bezglutenowej z nadzieniem truflowym to niezwykle pyszne i aromatyczne danie dla miłośników włoskich przysmaków. Ziemniaczane gnocchi Ocelio wystarczy wrzucić do wrzącej, osolonej wody i wyciągnąć tuż po wypłynięciu. Gnocchi są bezglutenowe, dlatego są bezpieczne dla osób zmagających się z celiakią i uczulonych na gluten.
- bezglutenowe
- aromatyczne nadzienie truflowe
- błyskawiczne przygotowanie
Składniki: Ciasto (80% całości): Puree ziemniaczane (woda, płatki ziemniaczane i skrobia ziemniaczana w ilości 98% ziemniaków), sól, aromaty naturalne, mąka ryżowa (do obsypania). Regulator kwasowości: kwas mlekowy, substancja konserwująca: kwas sorbowy.
Nadzienie (20% całości): pasteryzowany ser ricotta (SERWATKA, MLEKO, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy), krem truflowy 14% (śmietanka z MLEKA, olej słonecznikowy, syrop glukozowy, skrobia ziemniaczana, trufle [Tuber Aestivum] 0,6%, suszone grzyby [Boletus Edulis], sól, aromaty), preparat serowy (edam/cheddar 40% [MLEKO, sól, fermenty MLECZNE, podpuszczka mikrobiologiczna], woda, MASŁO, białka MLEKA, Gorgonzola ChNP [MLEKO krowie, kultury starterowe, sól, podpuszczka cielęca], regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól, skrobia ziemniaczana) płatki ziemniaczane, sól, aromaty. Regulator kwasowości: kwas mlekowy. Substancja konserwująca: kwas sorbowy.
Imgredients: Dough (80% of the total): Potato puree (water, potato flakes and potato starch equal to 98% of potato), salt, natural flavourings, rice flour (for dusting). Acidity regulator: lactic acid, preservative: sorbic acid.
Filling (20% of the total): pasteurized ricotta cheese (WHEY, MILK, salt, acidity regulator: lactic acid), truffle cream 14% (MILK cream, sunflower oil, glucose syrup, potato starch, truffle [Tuber Aestivum] 0,6%, dried mushrooms [ Boletus Edulis], salt, flavours), cheese preparation (edam/cheddar [MILK, salt, MILK ferments, microbial rennet], water, BUTTER, MILK proteins, Gorgonzola PDO [cow's MILK, starter cultures, salt, calf rennet], acidity regulator: citric acid, salt, potato starch), potato flakes, salt, flavours. Acidity regulator: lactic acid. Preservative: sorbic acid.
Produkt bezglutenowy
Gluten free