
Trzy kolorowe smoothie z napojem ryżowym Ocelio to prawdziwa uczta dla oka i podniebienia! Trzy warianty, a wszystkie pyszne i zdrowe!
Składniki:
- 0,6 l napoju ryżowego Ocelio
- 2 banany
- 70 g mrożonych malin
- 2 plastry świeżego ananasa
- 2 gałązki pietruszki
- 50 g liści świeżego szpinaku
- 1 gruszka
Metoda:
- Smoothie malinowe: do wysokiego naczynia wlej 200 ml napoju ryżowego Ocelio, dodaj mrożone maliny i obranego ze skórki i pokrojonego na mniejsze części banana. Zmiksuj i przelej do szklanki.
- Smoothie szpinakowe: do wysokiego naczynia wlej 200 ml napoju ryżowego Ocelio, dodaj listki szpinaku, gałązki pietruszki i pokrojoną na mniejsze części gruszkę. Zmiksuj i przelej do szklanki.
- Smoothie ananasowe: do wysokiego naczynia wlej 200 ml napoju ryżowego Ocelio, dodaj pokrojonego na mniejsze cząstki banana i obranego i pokrojonego na mniejsze części banana. Zmiksuj i przelej do szklanki.