Bezglutenowa mieszanka do pizzy 500g
Opis
Bezglutenowa Mieszkanka do wypieku pizzy i focaccii marki Ocelio sprawia, że przygotowanie włoskich specjałów staje się proste i szybkie. Dzięki zawartości dwóch rodzajów skrobi, z kukurydzy i tapioki, oraz mąki ryżowej możliwe jest osiągnięcie doskonałej konsystencji ciasta. Wystarczy zmieszać 250g Mieszanki do wypieku pizzy z 25g drożdży rozpuszczonych w 150 ml wody oraz 10 g oleju, aby uzyskać gotowe ciasto. To sprytny sposób na pyszne spotkanie ze znajomymi lub rodzinne, filmowe popołudnie.
• bezglutenowa
• duża zawartość błonnika
• produkt odpowiedni dla wegan
Składniki: Skrobia kukurydziana, skrobia z tapioki, mąka ryżowa, cukier, emulgator: hydroksypropylometyloceluloza (E464), sól. PRODUKT BEZGLUTENOWY