Promocja! Bezglutenowe gnocchi z nadzieniem mozzarella i pomidor 400g (zestaw 6szt)
Produkty w zestawie
Aby dodać zestaw do koszyka, wybierz wymagane warianty dla każdego z produktów.
Opis
Gnocchi z nadzieniem pomidorowym
Sprawdź uwielbiane na całym świecie gnocchi w wersji bezglutenowej z pysznym nadzieniem pomidorowym i mozzarellą. Gnocchi Ocelio to doskonały pomysł na błyskawiczny posiłek, który przeniesie nas do słonecznych Włoch i wypełni kuchnie wspaniałym aromatem. Ziemniaczane gnocchi z nadzieniem można podawać solo lub polane ulubionym sosem, np. pesto lub pomidorowym. Wystarczy wrzucić je do gorącej, osolonej wody i wyciągnąć po wypłynięciu. Gnocchi Ocelio są bezpieczne dla osób zmagających się z celiakią lub uczulonych na gluten.
- bezglutenowe
- pyszne nadzienie
- szybkie przygotowanie
Składniki: Ciasto (80% całości Przecier ziemniaczany (woda, płatki ziemniaczane i skrobia ziemniaczana w ilości 98% ziemniaków), sól, aromaty naturalne, mąka ryżowa (do posypania). Regulator kwasowości: kwas mlekowy. Konserwant: kwas sorbowy.
Nadzienie (20% całości): pasteryzowany ser ricotta (SERWATKA, MLEKO, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy), krem truflowy 14% (śmietanka z MLEKA, olej słonecznikowy, syrop glukozowy, skrobia ziemniaczana, trufle [Tuber Aestivum] 0,6%, suszone grzyby [Boletus Edulis], sól, aromaty), preparat serowy (edam/cheddar 40% [MLEKO, sól, fermenty MLECZNE, podpuszczka mikrobiologiczna], woda, MASŁO, białka MLEKA, Gorgonzola ChNP [MLEKO krowie, kultury starterowe, sól, podpuszczka cielęca], regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól, skrobia ziemniaczana) płatki ziemniaczane, sól, aromaty. Regulator kwasowości: kwas mlekowy. Substancja konserwująca: kwas sorbowy.
Ingredients: Dough (80% of the total): Potato puree (water, potato flakes and potato starch equal to 98% of potato), salt, natural flavourings, rice flour (for dusting). Acidity regulator: lactic acid. Preservative: sorbic acid.
Filling (20% of the total): pasteurized ricotta cheese (WHEY, MILK, salt, acidity regulator: lactic acid), tomato sauce 27% (tomato, acidity regulator: citric acid), mozzarella 10% ( MILK, salt, renet, MILK ferments), cheese preparation (edam/cheddar [MILK, salt, MILK ferments, microbial rennet], water, BUTTER, MILK proteins, Gorgonzola PDO [cow's MILK, starter cultures, salt, calf rennet], acidity regulator: citric acid, salt, potato starch), potato flakes, dehydrated tomato 1,8%, dehydrated beet, oregano, salt, natural flavoring. Acidity regulator: lactic acid. Preservative: sorbic acid.