OCELIO Wafelki bezglutenowe orzechowe 100g

Opis
Bezglutenowe wafelki Ocelio to lekka i chrupiąca przekąska przekładana dużą ilością pysznego kremu z orzechów laskowych (aż 75% zawartości). Wafelki są bezpieczne dla osób na diecie bezglutenowej i chorych na celiakię, dzięki wykorzystaniu mąki ryżowej i skrobi ziemniaczanej. Pyszny krem przygotowany został na bazie mleka bez laktozy, a swój wyjątkowy smak zawdzięcza wysokiej zawartości orzechów laskowych (10%) oraz naturalnemu kakao. Wafelki Ocelio idealnie sprawdzą się jako słodka przekąska w domu, w pracy lub w podróży – do porannej kawy lub popołudniowej herbaty.
- bezglutenowe (Przekreślony Kłos)
- bez laktozy
- naturalne aromaty
- aż 75% zawartości nadzienia
Składniki: Cukier, olej kokosowy, syrop glukozowy, skrobia ziemniaczana, mąka ryzowa,
orzechy laskowe (10%), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, odtłuszczone
mleko w proszku bez laktozy, emulgator: lecytyna sojowa; substancja zagęszczająca: maczka
chleba świętojańskiego; sól, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu; aromaty naturalne.
Produkt zawiera mleko, soje i orzechy laskowe. Może zawierać inne orzechy.