OCELIO Wafelki bezglutenowe kakaowe 100g

Opis
Chrupiące wafelki bezglutenowe Ocelio przekładane dużą ilością kremu kakaowego (aż 75% zawartości) to lekka przekąska, która umili swoim smakiem chwile odpoczynku w domu, w pracy lub w podróży. Wafelki przygotowane są z mąki ryżowej i skrobi ziemniaczanej, co sprawia, że są bezpieczne dla osób chorych na celiakię i na diecie bezglutenowej. Pyszny krem kakaowy przygotowany został na bazie mleka bez laktozy oraz z naturalnym kakao (12%). Bezglutenowe wafelki idealnie sprawdzą się jako przekąska do porannej kawy lub popołudniowej herbaty.
- bezglutenowe (Przekreślony Kłos)
- bez laktozy
- naturalne aromaty
- aż 75% zawartości nadzienia
Składniki: Cukier, olej kokosowy, syrop glukozowy, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (12%), odtłuszczone mleko w proszku bez laktozy, emulgator: lecytyna sojowa; substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego; sól, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu; orzechy laskowe, aromaty naturalne.
Produkt zawiera mleko, soję i orzechy laskowe. Może zawierać inne orzechy