Ocelio Bezglutenowy Baton Proteinowy Wanilia 50g (najlepiej spożyć do 03.02.2021)

Opis
Bezglutenowy, waniliowy baton proteinowy Ocelio to pożywna przekąska bez dodatku cukru, która błyskawicznie dostarcza energii. Jego delikatny smak doskonale komponuje się z wyrazistą polewą czekoladową. Baton składa się z aż 41% białka, a jedna porcja dostarcza aż 20,5 g protein. Dlatego też bezglutenowy baton Ocelio znakomicie sprawdzi się jako potreningowy posiłek osób aktywnych fizycznie, dla których niezwykle ważne jest dostarczenie odpowiedniej ilości białka.
- produkt bezglutenowy
- bez dodatku cukru
- aż 41% białka
Składniki: 25% koncentratu białka mleka, czekolada mleczna słodzona maltitolem 14% (substancja słodząca: maltitol; masło kakaowe, mleko pełne w proszku, pasta kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa; naturalny aromat waniliowy), 16% kolagen, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; mleko pełne w proszku, woda, tłuszcz kokosowy, oligofruktoza (błonnik), substancja utrzymująca wilgoć: maltitol; zagęszczacz: guma arabska; stabilizator: sole magnezowe kwasów tłuszczowych; emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; aromaty (waniliowy, śmietana); konserwant: sorbinian potasu; substancja słodząca: sukraloza, przeciwutleniacz: ekstrakt tokoferolu (olej słonecznikowy). PRODUKT BEZGLUTENOWY